ESCAPE-BOX: KOREAN THREAT

ESCAPE-BOX: KOREAN THREAT

Tidligere i år fikk vi beskjeden at det ikke ville bli noe avtale mellom Trump og Nord-Korea. Derfor blir det opp til deg og dine kollegaer å finne en løsning på den politiske konflikten. Vil dere lykkes i dette nervepirrende spillet der du har 60 minutter på å stoppe 3. verdenskrig?

Kjemp deg gjennom over 15 forskjellige oppgaver av ulik karakter i spillet som truer med å bli årets beste escape-box-spill. Oppgavene er varierte og vanskelige slik at dere blir nødt til å jobbe godt sammen i teamet for å løse de.

HVORDAN FOREGÅR SPILLINGEN?

Opp til 80 personer kan spille sammen. Dere blir delt inn i lag på opptil 7 personer. Lagene spiller så mot hverandre. Det laget som fullfører oppgavene først får tilgang til missilkoffertens utskytelseskoder og kan dermed stoppe missilene.

Dersom dere ønsker, er det mulig å få en profesjonell skuespiller med spesialisering innen fortellerkunst til å snakke i forkant av spillet. Dette vil gjøre spillet enda mer realistisk og nervepirrende ved at han lager en dypere kontekst for spillet.

I alle tilfeller vil game masteren være til stede. Han / hun vil veilede og kan gi tips dere står fast i spillet.